Nyhet

Den danske sensasjonen samarbeider med Highasakite-medlem

GAFFA.no - alt om musikk.

Sjekk ut videopremiere fra Lydmor her.

I november slapp Jenny Rossander, også kjent under artistnavnet Lydmor, den frittstående singelen Helium High. Nå er hun klar med en ny singel, produsert av Trond Bersu fra Highasakite. Money Towers er første singel ut fra den danske sensasjonens kommende album.

Samtidig som GAFFA.no har norsk premiere på låtas musikkvideo, slippes den også via den kredible musikkbloggen The Line Of Best Fit internasjonalt.


LES OGSÅ: Derfor dekker ikke GAFFA kveldens konsert med The Killers.

Ifølge den fremadstormende danske artisten handler Money Towers først og fremst om å la seg forføre av en verden, selv om man samtidig er bevisst på at det ikke er hensiktsmessig.

— I låten beskriver jeg følelsen av å velte rundt i Shanghai og observere (og til dels la seg blende av) den materielle velstanden i form av de mektige skyskraperne - derav tittelen. Sangen har dessuten en mer illevarslende tone, ettersom den også handler om å møte mennesker når man er desillusjonert og bekymret for om man overhodet registrerer og erindrer vedkommende, sier hun i en kommentar til GAFFA.


Artikkelen fortsetter under videoen.

— Det er en ganske personlig og utleverende sang, kanskje mest i det andre verset hvor jeg beskriver et angstanfall og hyperventilerer. Men, med disse faresignalene til tross kan jeg ikke si stopp. Vi skal videre uansett konsekvenser: «So lost in the city/I hear a car crash for every step we take».


LES OGSÅ: Lurte Spotifys system - tjente millioner.

Lydmor har den siste tiden fått vise seg frem på showcasefestivalene Eurosonic og Spot. Albumet, som også er produsert av Trond Bersu og spilt inn i Norge og Danmark, kommer senere i 2018.

ANNONCE