Nyhet

Bekrefter ryktene om nytt «Løvenes Konge»-samarbeid

GAFFA.no - alt om musikk.

Klar for å vekke barndomsminnene til live igjen?

Elton John har bekreftet det mange har lurt på i forbindelse med den kommende nyinnspillingen av «Løvenes Konge»; hvorvidt den musikalske legenden kom til å være involvert i filmen. Sammen med Tim Rice vant Elton en Oscar for musikken til originalen fra 1994.

I et intervju med The Sun sier Elton John nå at både han og Tim Rice er klare for å jobbe med den nye filmen.


— De trenger en ny låt til rulleteksten. Vi skal snakke med Beyoncé sine folk, og forhåpentligvis kan Tim og jeg og henne koke sammen noe. Den kommer ut i 2019 også, og det vil bli fantastisk å jobbe med henne.

LES OGSÅ: Demi Lovato klar for sin første norgeskonsert.

I intervjuet avslører også Elton John at fire av låtene fra originalen skal være med i nyinnspillingen. Det gjelder klassikerne Can You Feel The Love Tonight, Hakuna Matata, I Just Can’t Wait To Be King og Circle of Life.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Disney bekreftet offisielt at arbeidet med en nyinnspilling av klassikeren fra 90-tallet var i gang i 2016. Det ble også annonsert at popstjernen Beyoncé skulle gjøre stemmen til Nala. I tillegg er det klart at Donald Glover (også kjent under artistnavnet Childish Gambino) skal være stemmen til Simba, mens James Earl Jones nok en gang vil stå for den majestetiske stemmen til Mufasa.


Andre navn bekreftet til filmen så langt er Seth Rogen, Alfre Woodard og HBO-programleder John Oliver.

LES OGSÅ: Buktafestivalen slipper nye navn hver dag denne uka.

Med Elton John og Tim Rice på plass kan vi trygt si at forventningene er skrudd i været. Filmen har forventet premieredato i 2019


ANNONCE