Nyhet

Lady Gaga lover annerledes show i Las Vegas

GAFFA.no - alt om musikk.

Siste artist til å rykke inn og residere over tid i Las Vegas, er Lady Gaga. Hennes «Enigma»-show blir å se fra desember i år til november 2019, og nå snakker hun om hva som er i vente.

— Det blir helt ulikt noe jeg har gjort før, sier Lady Gaga i en uttalelse ifølge nettstedet IQ. Premieren står 28. desember, og opptredenene hennes vil bestå av to klart skilte show:

De som liker Gagas popkarriere kan velge forestillingen «Lady Gaga Enigma», skildret av arrangør Live Nation som «en helt ny reise i hennes pophits bygget opp som en opplevelse ulikt noe annet».


LES OGSÅ: KRONIKK: Katastrofealbumet inntar Øya.

Dette er hovedforestillingen, mens det gjennom året dessuten blir totalt fire oppsetninger av «Lady Gaga Jazz & Piano», som er viet nedstrippede utgaver av hitlåtene hennes, så vel som amerikanske standardlåter som hun gjorde i samarbeid med Tony Bennett.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Konsertarena er Park MGM, som rommer 5.200 publikummere.


— Jeg kan ikke vente med å dele «Enigma» med alle mine fans. Det blir en feiring av alt som er unikt og annerledes inn i oss, sier Lady Gaga.


12. oktober blir hun også å se på norske kinoer: Da har nyinnspillingen av «A Star Is Born» norsk premiere. Gaga spiller Barbra Streisands gamle glansrolle, med Bradley Cooper som motspiller.

(©NTB)

ANNONCE