Nyhet

The Weeknd går Ozzy i næringen på ny musikkvideo

GAFFA.no - alt om musikk.

Nå har musikkvideoen til Coachella-klare The Weeknds mørke låt Call Out My Name blitt sluppet, og der går han Ozzy i næringen når det kommer til flaggermus.

«Vi fant hverandre», synger The Weeknd i den mørkeblå videoen – vist 2,6 millioner ganger bare det første døgnet. Den åpner med at han går i en øde gate og synger «å falle for deg var en feil jeg gjorde».

LES OGSÅ: Er dette veien å gå for fremtidige låtskrivere og produsenter?


Når han begynner å synge refrenget, som også er låttittelen, flyr en hærskare digitale flaggermus ut av munnen. Mon tro hva Ozzy synes om den?

I den dystre teksten heter det blant annet «antar jeg bare var en pit stop til du bestemte deg».

Synger om tidligere kjærester?


Låten dukket opp på EP-en My Dear Melancholy tidligere i åpril, og følger opp Starboy fra 2016. Nettstedet Popsugar har gjennomgått teksten til Call Out My Name og mener å se at den er skrevet om The Weeknds forhold til Selena Gomez i den vanskelige sykdomstiden hennes i 2017.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Pit stop-referansen tolkes til å handle om at hun vendte tilbake til gamlekjæresten Justin Bieber bare én måned etter bruddet med Abel Tesfaye, som er artistens egentlige navn.

LES OGSÅ: Derfor takker Highasakite nei til 900.000 kroner i støtte.

Ifølge blant andre Vanity Fair skal andre tekster på My Dear Melancholy også ta for seg forrige eks, Bella Hadid.


Ikke rart det blir spekulasjoner – for i et sjeldent fjorårsintervju med GQ uttalte Tesfaye at innholdet av sangene for det meste er avledet av hans personlige erfaring.

(©NTB)

ANNONCE