Nyhet

Ozzy tar avskjed på Tons Of Rock

GAFFA.no - alt om musikk.

Rockelegenden bekrefter at sommerens konsert i Norge blir spesiell.

I fjor annonserte Ozzy Osbourne (bildet) en stor avskjedsturné, som blant annet inkluderer et stopp på den norske festivalen Tons Of Rock i juni.

Osbourne står på scenen i Halden onsdag 20. juni.


Nå bekrefter rockeikonet at konserten på Tons Of Rock blir hans siste på norsk jord. Det skriver arrangørene i en pressemelding.

LES OGSÅ: En debut som vil sette spor.

— Ozzy har alltid stått øverst på ønskelista. Og når vi til sommeren skule feire Tons Of Rock 5 år, er det stor stas å feire sammen med Ozzy med sine 5 tiår. Onsdag 20. Juni går drømmer i oppfyllelse for flere generasjoner Ozzy-fans, når den ikoniske sangeren inntar festningen med sitt Ozzy-univers og møter fansen på Fredriksten Festning i Halden, sier bookingsjef Jarle Kvåle i Tons of Rock.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Ozzy har med seg gitarlegenden Zakk Wylde, bassisten Blasko, Tommy Clufetos (trommeslageren som også spilte med Black Sabbath de siste årene) og Adam Wakeman på keyboards.


— Dette er svære saker. Han kunne valgt å sette opp en stor arenakonsert, men velger å komme tilbake til oss på Fredriksten Festning. Samme sted der Black Sabbath tok en magisk avskjed med Norge for 10.000 personer for et utsolgt Tons Of Rock i 2016. Vi har hatt gåsehud siden vi fikk bekreftelsen, sier Kvåle.

LES OGSÅ: Skal arrangere tidenes hiphop-fest i sommer.

Årets utgave av Tons Of Rock blir avholdt 20. til 22. juni. Festivalen ble fremskyndet én dag fra den første annonserte datoen, sannsynligvis for å få plass til Ozzy Osbourne på programmet.


ANNONCE