Nyhet

— En av de skarpeste knivene innen sjangeren

GAFFA.no - alt om musikk.

Reggie Watts er bekreftet til Norge.

Den amerikanske artisten, vokalisten, komikeren og improvisatoren, som LA Weekly omtaler som «the most wildly inventive new talent of the past five years», har nytt stor suksess både i hjemlandet og på kontinentet de siste årene. Han har blant annet laget originalmusikk til TV-serier og vært å se i programmer til Conan O'Brien og Jimmy Fallon. For tiden er han aktuell som leder av husbandet på «The Late Late Show with James Corden».

Nå er det klart at han bekreftet tilbake til Norge. Han skal stå på scenen på Chat Noir i Oslo 25. juni med sitt nyeste show, «I’m in Europe Tour».


LES OGSÅ: Festival klager NRK til PFU.

— Reggie Watts er virkelig en legende og har opparbeidet seg et rykte som en av de skarpeste knivene innen sjangeren «humormusikk». Man vet aldri hva man kan forvente seg på showene, da Reggie finner på alt underveis i showet. Så hvis du så han sist han var i Oslo i 2015, så er det absolutt verdt å ta turen igjen. For det blir garantert ikke den samme opplevelsen som forrige gang, sier Sindre Pernell Nordby fra arrangøren A Comic Soul.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Etter konserten til Watts i Kristiansand i 2012, som han for øvrig ble booket til av Brian Eno (!), skrev blant annet vår anmelder følgende:


«Hva skal man si om Reggie Watts egentlig? Mannen er en av de største tøysekoppene i verden, og likevel greier han å bli booket av selveste Brian Eno til den superkredible festivalen Punkt. Nå er det jo for all del en form for musikalsk humor som sikkert kan tolkes som veldig kredibel dette også, og det gikk rett hjem hos festivalpublikummet […] Dersom Punkt har hatt en drøyere stemning blant publikum enn dette på noen av de tidligere konsertene, så blir jeg ekstremt overrasket».


LES OGSÅ: Radiohead overrasket fansen under konsert i helgen.

Billetter til showet er i salg fredag 27. april via arrangørens nettside og Ticketmaster.

ANNONCE