Nyhet

Reggie Watts til Oslo

En av de ledende innen sjangeren musikalsk humor kommer tilbake til Norge i januar.

Amerikanske Reggie Watts (bildet) har i løpet av årene opparbeidet seg et rykte som en av de skarpeste knivene i den lite anvendte skuffen med eksponenter for sjangeren "humormusikk". Han har nytt stor suksess både i hjemlandet og på kontinentet, blant annet med originalmusikk til tv-serien Louie og på programmene Conan O'Brien og Late Night With Jimmy Fallon.

Tirsdag 20. januar kan han oppleves på Parkteatret i Oslo. 

Da Watts spilte på Punkt-festivalen i Kristiansand i 2012, som han ble invitert til av ingen ringere enn Brian Eno, var vår anmelder temmelig begeistret. Han ga konserten 5 stjerner og skrev blant annet dette:

– Dersom Punkt har hatt en drøyere stemning blant publikum enn dette på noen av de tidligere konsertene, så blir jeg ekstremt overrasket. Hele hovedsalen i Kilden, det fasjonable nye kulturhuset i Kristiansand, var med på dette, og deltok på en måte man nesten ikke tør å gjøre i en så fin sal. Men det var altså ingen hindring for dette publikummet, som Watts kontrollerte uten problemer. Det skader selvfølgelig ikke at Watts later som han synger på norsk, uten å ha et eneste ord riktig. En egen låt fikk man også som etter sigende skulle ha handlet om Norge. Fokus ble alle fiskene i havet. Det ble med andre ord minst like mye latter i salen som man kunne forvente.

Se Reggie Watts på Conan her:

Se han fremføre låten Big Ass Purse her:

ANNONCE