Nyhet

Reggie Watts til Nattjazz

Jazzmusikeren, standupartisten og Norgesvennen returnerer.

Jazzmusikeren, standupartisten og Norgesvennen Reggie Watts returnerer til Norge. Lørdag 30. mai gjester han Nattjazz i Bergen. Dette er ikke første gangen han besøker festivalen, han spilte nemlig også under arrangementet i 2013.

Han har bermerket seg stort for sin standup, og er ofte å se hos Comedy Central. Derimot er han ikke kun en levende humorlegende, han er også en skolert jazzmusiker.

Reggie Watts er kjent for sin improvisasjon, så det er vanskelig å si hva man kan forvente seg fra den kommende konserten. Men det skal sies at alt ligger til rette for en humorfylt kveld. Da han gjestet Punkt i Kristiansand i 2012 ga vår anmelder fem stjerner og skrev:

– Dersom Punkt har hatt en drøyere stemning blant publikum enn dette på noen av de tidligere konsertene, så blir jeg ekstremt overrasket. Hele hovedsalen i Kilden, det fasjonable nye kulturhuset i Kristiansand, var med på dette, og deltok på en måte man nesten ikke tør å gjøre i en så fin sal. Men det var altså ingen hindring for dette publikummet, som Watts kontrollerte uten problemer. Det skader selvfølgelig ikke at Watts later som han synger på norsk, uten å ha et eneste ord riktig. En egen låt fikk man også som etter sigende skulle ha handlet om Norge. Fokus ble alle fiskene i havet. Det ble med andre ord minst like mye latter i salen som man kunne forvente.

Nattjazz arrangeres fra 28. mai til 6. juni ved USF Verftet i Bergen.

Under kan du se Reggie Watts opptre hos Conan O'Brien.

ANNONCE