Nyhet

Den utrolige turnéen som aldri ble noe av

GAFFA.no - alt om musikk.

Tenk å kunne oppleve U2, Guns N' Roses og Pearl Jam på én og samme kveld.

Det overnevnte scenarioet ble nesten en realitet på 90-tallet. Det har kommet frem i et nylig intervju Guns N' Roses-fansiden GnR Central har gjort med bandets tidligere manager Doug Goldstein.

Ifølge ham var det Axl Rose som kom opp med idéen for turnéen i 1993 etter at Pearl Jam hadde skutt til himmels med albumet Ten. U2 skal også ha gått med på gjøre disse konsertene, men det var Eddie Vedder & co som stakk kjepper i hjulene for de grandiose planene.


LES OGSÅ: Raser mot Guns N' Roses.

I intervjuet sier Goldstein blant annet følgende:

— Axl kom til meg om morgenen og sa: «Jeg bryr meg ikke om det er vi som er åpningsband, jeg bryr meg ikke om betalingen, jeg ønsker å gjøre en konsert eller et par konserter med oss, Pearl Jam og U2 som avslutter. Kan du ringe alle sammen?». 


Artikkelen fortsetter under videoen.

Den uvanlige og noe utrolige historien endte dessverre med at Goldstein, etter å ha fått bekreftelse fra U2s daværende manager Paul McGuinness om at Bono & co var med på planene, fikk et kontant avslag fra Pearl Jams manager Kelly Curtis.


LES OGSÅ: Liam Gallagher til Norge.

Det vites ikke om grunnen til avslaget var at Pearl Jam var skeptisk til Guns N' Roses etter at Axl Rose og Nirvana-frontmann Kurt Cobain hadde havnet i slagsmål backstage på MTV Video Music Awards året før.

ANNONCE