Nyhet

Def Leppards Phil Collen mener AC/DC har «mistet integriteten sin»

GAFFA.no - alt om musikk.

Gitartisten mener bandet ikke bør lage et nytt album med Axl Rose.

Det australske rockebandet AC/DC har opplevd mye frafall de senere årene, med siste triste nyhet så sent som i november, da bandets rytmegitarist Malcolm Young gikk bort, 64 år gammel.

Likevel vil ikke gitarhelt Angus Young legge rockemonsteret bort.


LES OGSÅ: 11 essensielle album du må høre i april.

I 2016 steppet Guns N' Roses-vokalist Axl Rose inn som vokalist etter at Brian Johnson måtte legge turnélivet på hylla grunnet helseproblemer. Nå ser det ut til at det kan bli en mer permanent løsning.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Forfatter Murray Engelheart, som har skrevet flere bøker om bandet, skrev for noen uker siden ifølge Alternative Nation på Facebook at det er planer om mer turnévirksomhet med Axl Rose som vokalist i AC/DC. Han skrev også at Young vil spille inn ny musikk med Rose.

Sammenligner det med karaoke


I et intervju med 96.9 The Eagle ble Def Leppard-gitartist Phil Collen (bildet) spurt hva han tenker om et potensielt nytt AC/DC-album og om han synes det er en god idé. Det skriver NME.

— Nei. Jeg er en stor AC/DC-fan, og hele bandet har sluttet eller er borte. […] Det er én person igjen, så det er ikke egentlig AC/DC lenger, sa han blant annet.

— Det blir karaoke; det blir noe annet, og det har ingen integritet.


LES OGSÅ: Hitlåtene som var ment for noen andre.

Angus Young har så langt ikke kommet med en offisiell uttalelse om hvorvidt AC/DC fortsetter med Axl Rose som vokalist, men det kan meget vel forventes at en større offentliggjøring vil komme så fort Rose er ferdig med sine turnédatoer i Europa med gjenforente Guns N' Roses denne sommeren.

Axl Rose og resten av Guns N' Roses spiller blant annet på Valle Hovin i Oslo 19. juli.


ANNONCE