Nyhet

Wolf Alice kommer til Norge i 2018

GAFFA.no - alt om musikk.

Den hypa britiske kvartetten er klar for John Dee i Oslo neste år.

Det melder arrangørselskapet Atomic Soul mandag formiddag. Wolf Alice slapp debutalbumet My Love Is Cool i 2015 og ble som seg hør og bør hypet i britisk musikkpresse. Oppfølgeren Visions Of A Life slippes i slutten av måneden, og bandet står på scenen i Oslo 21. januar 2018.

— Med et helt nytt album i bagasjen ser vi frem til en energisk konsert med Wolf Alice på John Dee, skriver arrangørene i sin pressemelding.

LES OGSÅ: Bandet benekter rykter om oppløsning.

Wolf Alice har hatt en strålende karriere så langt. De har varmet opp for blant annet The 1975 og Alt-J, mottatt nominasjoner for en Brit Awards, en Grammy og vunnet flere priser inkludert «Best New Artist/Band» fra iTunes og under NME Awards tok de hjem prisene «Best Live Band» og «Best Track».

Artikkelen fortsetter under videoen.

Bandet ble dannet i 2010, først som en akustisk duo av Ellie Rowsell og Joff Oddie. Det gikk ikke lang tid før de valgte å implementere elektroniske instrumenter i lydbildet og hentet inn Sadie Cleary på bass og George Bartlett på trommer.

Norsk festivalopptreden

I fjor sommer gjestet Wolf Alice Bergenfest, men overbeviste ikke helt ifølge vår anmelder Per Henrik Arnesen, som endte opp med å gi konserten kun tre stjerner.

— Bastionen ble litt for stort for Wolf Alice denne kvelden, og jeg håper bandet kommer tilbake på en mindre scene om ikke så altfor lang tid. For at det er et tøft band er det ingen tvil om, avsluttet han sin anmeldelse med.

LES OGSÅ: Metalband arrestert i USA.

La oss håpe John Dee passer bandet bedre.

Billettsalget til konserten starter via Ticketmaster onsdag klokken 10:00.

ANNONCE