Nyhet

Flere navn klare for Øyafestivalen

GAFFA.no - alt om musikk.

Vi finner både norske og internasjonale favoritter i dagens slipp fra Oslo-festivalen.

Tidligere denne uka kunne Øyafestivalens bookere endelig bekrefte at selveste Arcade Fire kommer til å være en del av neste sommers program. Dette etter at arrangørene bak festivalen skal ha forsøkt å gripe tak i det canadiske bandet gjennom mange år.

Men det er stadig mye som gjenstår på programmet til festivalen.


LES OGSÅ: Slik feirer det ikoniske bandet jubileum.

Før bookerne tar juleferie er det i dag klart at det britiske bandet Wolf Alice (bildet), som også kan oppleves på intime John Dee i januar, J Hus og norske Fieh og Sassy 009 også blir å se i Tøyenparken neste sommer.

— Vi har starta veldig godt med programmet til 2018, men dette er bare begynnelsen. Utover vinteren blir det store mengder artistslipp, med bade etablerte navn og dine neste favorittartister, sier Jonas Prangerød i Øya til GAFFA.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Både Wolf Alice og Sassy 009 har fått gode omtaler av GAFFAs anmeldere denne høsten, og vi gjorde også et større intervju med Fieh da hun gjestet Piknik I Parken denne sommeren.


LES OGSÅ: Bryter med Tidal.

Øyafestivalen 2018 går av stabelen i Tøyenparken 7. til 11. august med artister som Arcade Fire, Patti Smith, Grizzly Bear, Brockhampton og Lykke Li på programmet.

Billettsalget til festivalen er allerede i gang via Ticketmaster.


ANNONCE