Nyhet

The Killers til Norge

GAFFA.no - alt om musikk.

Det amerikanske bandet klar for Oslo i 2018.

Mandag morgen bekrefter Live Nation at Brandon Flowers og resten av Las Vegas-bandet The Killers skal spille i Telenor Arena neste år. Til stor glede for norske fans, som ikke har kunnet oppleve bandet på scenen i Norge siden 2013 da The Killers spilte på samme scene.

Konserten går av stabelen 23. februar 2018 - og billettsalget starter allerede fredag denne uka via Ticketmaster. Samme dag slipper bandet også det nye albumet Wonderful Wonderful.

LES OGSÅ: Frafall i turnébesetningen til The Killers.

The Killers' forrige album, Battle Born fra 2012, nådde andreplassen på den offisielle albumlisten her hjemme. Forgjengeren, Day & Age fra 2008, toppet listen mens monsterhiten Humans toppet singellisten, skriver arrangørene i en pressemelding.

Artikkelen fortsetter under videoen.

I forrige måned fikk bandet mye oppmerksomhet da vokalist Brandon Flowers og trommeslager Ronnie Vanucci i et intervju gikk ut med påstander om at dagens unge band rett og slett ikke var gode nok.

— Det kan skje, men det har ikke vært noen som har vært gode nok. Hvis det var et band som The Strokes eller Interpol så ville folk snakket. Hvis det var noen kids der ute akkurat nå som spilte Obstacle 1 (kjent Interpol-låt, red.anm) i kveld, så ville jeg hørt om det, og du ville hørt om det. Men det er det ikke, uttalte Flowers i intervjuet.

LES OGSÅ: Stort intervju med The War On Drugs.

— Folk er ganske raskt ute med å klandre endringen i tidene for en mengde ting, når det i bunn og grunn handler om at du ikke er god nok, la Vanucci til.

ANNONCE