Nyhet

Se det første bildet av Rami Malek som Freddie Mercury

GAFFA.no - alt om musikk.

«Bohemian Rhapsody», filmen om Queen er ventet i 2018. Nå har det første bildet av Rami Malek i rollen som den ikoniske frontmannen blitt offentliggjort - og ja: Han ligner!

Filmen som er regissert av Brian Singer kan skilte med skuespillere Rami Malek (bildet), Ben Hardy, Gwilym Lee og Joe Mazzello i rollene som Freddie Mercury, Roger Taylor, Brian May og John Deacon.

Planene om en Queen-film har gått gjennom en rekke produksjonsselskap og utvelgelse av skuespillere og regissører, men nå er altså innspillingene i gang.

LES OGSÅ: Forteller om sitt første møte med Queen.

I forbindelse med det som ville vært Queen-vokalist Freddie Mercurys 71-årsdag ble dette bildet av Rami Malek delt på nett sent i går kveld (via EW.com):

Artikkelen fortsetter under bildet.

Ingen tvil om at han ligner! Plutselig fikk vi litt troen på denne filmen, eller hva?

Så sent som i forrige uke ble det aller første bildet fra innspillingen delt av Queen-gitarist Brian May - en tro gjenskaping av Live Aid-scenen hvor bandet i 1985 gjorde en sagnomsust konsertopptreden på eventet som også kunne by et globalt publikum på opptredener med en rekke store navn.

LES OGSÅ: Første artist bekreftet til Nobelkonserten.

Queen, Black Sabbath (som ble gjenforent med vokalist Ozzy Osbourne for anledningen), David Bowie, U2, Simple Minds, Dire Straits, Elton John, The Who, Paul McCartney, Judas Priest, Neil Young, Bob Dylan, Duran Duran, Tina Turner, Led Zeppelin (med Phil Collins på trommer) og The Rolling Stones-medlemmene Mick Jagger, Keith Richards og Ron Wood var bare noen av artistene som sto på scenen i London og Philadelphia.

ANNONCE