Nyhet

Popstjernen snakker ut om familielivet

GAFFA.no - alt om musikk.

Madonna snakker ut med bladet People om hvorfor hun valgte å adoptere foreløpig siste barn ut, tvillingene Estere og Stella. Nå er barneflokken oppe i seks.

Etter å ha fått datteren Lourdes, i dag 20 år, og sønnen Rocco, 17 år, begynte hun å adoptere barn fra Malawi – der stiftelsen hennes, Raising Malawi, i sommer åpnet landets første barnesykehus. Hun kaller landet «sitt andre hjem».

LES OGSÅ: Stort intervju med Susanne Sundfør.


Det startet med David Banda i 2008, og Mercy James året etter. Idag er de to 11 år gamle, og fikk selskap av to fem år gamle søstre i februar.

— Noen ganger lukket jeg bare øynene mine og tenkte «hvorfor er ikke kjøkkenet mitt fylt med dansende barn? Det er så mange barn som trenger et hjem», minnes Madonna i et intervju med People om hvordan hun først kom på adopsjonstanken.

Artikkelen fortsetter under videoen.


— Jeg tenkte «hva venter jeg på? Bare gjør det», sier den handlekraftige popdronningen (59), som røper at de eldre søsknene hadde blandede følelser.

— Mercy og David var begeistret, sier hun, mens de eldre barna ifølge Madonna følte at «å, vi må dele deg med flere mennesker», men til sluttet støttet opp.


LES OGSÅ: Grace Jones' liv blir dokumentarfilm.

Eldstedatteren Lourdes, kalt Lola, skal ha sagt til moren:

— Mamma, hvis det er dette du ønsker og dette vil gjøre deg lykkelig, så sett i gang, forteller Madonna i People-intervjuet, som følger et stort oppslag om den brede innsatsen som artistens stiftelse gjør i det afrikanske landet.


(©NTB)

ANNONCE