Nyhet

Planlegger intime konserter

GAFFA.no - alt om musikk.

Vanligvis når Madonna legger ut på turné er det snakk om stadionkonserter og titusenvis av publikummere. Men superstjernens neste turné kan bli en helt annen type affære.

I et nytt intervju med BBC avslører nemlig Madonna at hun nå planlegger en mer intim turné.

— Jeg har gjort så mange konserter - verdensturnéer, stadionkonserter, sportsarenaer, alt mulig - at jeg føler det er på tide å gjenoppfinne det hele. Jeg liker å gjøre intime konserter, og ha muligheten til å snakke direkte til mitt publikum, sier 59-åringen.

LES OGSÅ: The Killers til Norge.

Videre i intervjuet forteller hun at hun leker med tanken på å bruke én arena over lenger tid, slik Prince gjorde med 02 Arena i London, og slik Michael Jackson hadde planlagt å gjøre før sin bortgang i 2009.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Også Bruce Springsteen har tatt i bruk denne idéen den siste tiden, og skal etter planen opptre på en Broadway-scene med kapasitet på 1.000 tilskuere gjennom åtte uker denne høsten.

p>

LES OGSÅ: Rolling Stone til salgs.

Madonna har nylig snakket ut med magasinet People om familielivet.

— Noen ganger lukket jeg bare øynene mine og tenkte «hvorfor er ikke kjøkkenet mitt fylt med dansende barn? Det er så mange barn som trenger et hjem», minnes Madonna i intervjuet om hvordan hun først kom på adopsjonstanken.

ANNONCE