Nyhet

Ozzy Osbourne i nytt intervju: Ikke klar for pensjonistlivet

GAFFA.no - alt om musikk.

Selv om rockestjernen fyller 70 år i 2018 vil han ikke pensjonere seg fra turnélivet helt ennå.

Det gjør Ozzy Osbourne klart i et nytt intervju med magasinet Rolling Stone. Sangeren, som tidligere i år gjorde sin aller siste konsert med Black Sabbath i hjembyen Birmingham, har tidligere uttalt at kona og manager Sharon Osbourne har et ønske om at han slutter å turnere når han blir 70 år.

Men Ozzy ønsker ikke å ende opp som faren, som døde tidlig.

— Når folk når min alder sier de «jeg er 65, jeg pensjonerer meg», og så dør de. Min far fikk litt penger fra jobben han hadde, drev på i hagen og døde. Det var et antiklimaks etter å ha jobbet så mange år i fabrikken. Jeg pensjonerer meg ikke. Folk ønsker stadig å se meg, så hva er det å pensjonere seg fra?

LES OGSÅ: The Killers til Norge.

Videre i intervjuet understreker Osbourne at selv om Black Sabbath-kollegaene Tony Iommi og Geezer Butler sa farvel til turnélivet tidligere i år, er ikke dette noe som gjelder ham.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Kona har likevel gitt Ozzy et ultimatum: Hun ønsker ikke å se ham fremføre Crazy Train i en alder av 75 år.

Samtidig skal det vel sies at de færreste hadde sett for seg at den karismatiske rockeren kom til å spille konserter lang ut i 60-årene. Spesielt da han var inne i sin villeste periode på 70- og 80-tallet.

LES OGSÅ: Bildeserie fra Black Sabbaths siste konsert i Norge.

Ozzy spilte sist i Norge med Black Sabbath i fjor - og gjestet Oslo og Bergen i 2012 som soloartist (med gjesteartister som Geezer Butler, Slash og Zakk Wylde).

ANNONCE