Nyhet

Nytt plateselskap klar med første slipp

GAFFA.no - alt om musikk.

Aiming For Enrike har fått det ærefulle oppdrag å slippe den aller første utgivelsen på det nyoppstartede plateselskapet Pekula Records.

I dag er duoen klar med sin nye singel, Marion Jones, en miks mellom det intense og det atmosfæriske, og første smakebit på deres kommende plate.

LES OGSÅ: Må avlyse turné på grunn av kreft-tilbakefall.

Det blir den første utgivelsen på det nyoppstartede plateselskapet Pekula Records, som er et samarbeid mellom Erlend Mokkelbost, kjent fra band som JR Ewing, KILLL og Montée, og og plateselskapet Jansen Records, som har navn som Daniel Kvammen, Death By Unga Bunga og Hajk på roosteren.

Vi har tatt en kjapp prat med duoen i forbindelse med dagens slipp.

Kan vi få noen kommentarer om låten?

Marion Jones er en gøyal låt som godt representerer oss som band. Folk som har hørt på tidligere plater kjenner seg godt igjen i universet, samtidig som den introduserer noe av det nyere som kjennetegner denne plata.

Artikkelen fortsetter under låten.

Kan dere fortelle om innspillingen av det kommende albumet?

— Plata spilte vi inn hos Roar Nilsen i Nabolaget Studio i Oslo, der vi var i fem dager sammen med produsent Erlend Mokkelbost. Vi spilte inn alle låtene vi hadde, men også litt impro. Hele plata er spilt inn live bortsett fra en gitardub og en shaker. Poenget var å fange liveenergien og gjøre ganske ekstreme lydvalg, hvilket vi i aller høyeste grad føler at vi fikk til. Martin Bowitz og Jørgen Larsen har gjort en formidabel jobb med tidenes miks.

Hvordan er det å bli sluppet på nytt plateselskap?

— Det er veldig spennende! Vi har veldig trua på Pekula. Erlend Mokkelbost og Erik Jansen er folk vi stoler på og vet at har gode intensjoner. Profilen til dette labelet passer oss perfekt, noe som ikke alltid er tilfellet. 

Hør Marion Jones ovenfor.

ANNONCE