Nyhet

Lover en helt spesiell konsert i Nidarosdomen

GAFFA.no - alt om musikk.

Etter sommerens omtalte krangel mellom arrangørene av Olavsfestdagene og kirkeadministrasjonen i Nidarosdomen er det endelig klart at AURORA skal opptre i den ikoniske bygningen.

Det var avisen VG som meldte om problemene mellom arrangørene og Nidarosdomen i sommer. Nå har imidlertid arrangørene gått ut og annonsert en forsinket utgave av konserten til torsdag 2. november - og billettsalget startet for bare noen minutter siden.

LES OGSÅ: Hiphop-stjerne innlagt på sykehus.


I en pressemelding fra Olavsfestdagene heter det blant annet at artisten på få år etablert seg som «en av våre viktigste artister både i inn- og utland. Bak et forsiktig ytre står hun fram som en av landets sterkeste artister og innehar en enestående scenepersonlighet».

Det loves også en blanding av egne låter, coverlåter og salmer - og AURORA blir backet av kor, band og gjesteartister.

— Vi synes det er spesielt moro å gjøre det med en artist som vanligvis trekker et annet og yngre publikum enn de som deltar i domens øvrige aktiviteter, sier bookingansvarlig i Olavsfestdagene, Jens Storli


LES OGSÅ: Intervju med norgesaktuelle Julie Byrne.

— Alt er tilpasset og arrangert spesielt for Nidarosdomens unike ramme. Vi gleder oss til å dele denne opplevelsen med et stort publikum, avslutter Storli.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Olavsfestdagene 2017 ble arrangert i perioden 28. juli - 15. august. Konserten med AURORA blir avholdt i Nidarosdomen torsdag 2. november og er et samarbeid mellom Olavsfestdagene og NRK.


LES OGSÅ: Steely Dan-gitarist Walter Becker er død.


ANNONCE