Nyhet

En nettrussel?

GAFFA.no - alt om musikk.

Det er noen år siden Avril Lavigne var aktuell med ny musikk - men hun er høyaktuell i søkefeltene og kan i verste fall ende opp med å gi deg datavirus.

Lavigne (bildet) har ikke gitt ut ny musikk siden hun slapp det selvtitulerte femtealbumet sitt i 2013, og har heller ikke holdt konserter på tre år. Tidligere denne måneden gjorde hun dog en gjesteopptreden under en konsert med Nickelback, hvor hennes eks-mann Chad Kroeger er vokalist.

LES OGSÅ: Legendariske garasjerockere søker konsert i Norge.


Men som nettrussel er Avril Lavigne, som slo igjennom i 2002 med låter som Sk8er Boi og Complicated, stadig høyaktuell. Både Billboard og CNN omtaler denne uka at den canadiske artisten er utpekt som den største trusselen blant internasjonale kjendiser av selskapet McAfee, som spesialiserer seg i sikkerhet på nett.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Dersom du søker etter Avril Lavigne på Google, er det ifølge McAfee hele 14.5% sjanse får opp søkeresultater som fører deg videre til skadelig programvare.

LES OGSÅ: Queens Of The Stone Age gjester NRK denne uka.

Selskapet hevder at grunnen til at Lavigne topper listen foran kommersielt sett større navn som Beyoncé og Bruno Mars er at hun har annonsert at hun jobber med et nytt album, men også fordi det går en populær konspirasjonsteori rundt på diverse internettforumer som handler om at stjernen egentlig er død og har blitt erstattet av en dobbeltgjenger.


ANNONCE