Nyhet

— Det blir best når vi gjør alt selv

GAFFA.no - alt om musikk.

Death By Unga Bunga var såpass fornøyd med soundet på den forrige EP-en at de har fortsett i det sporet når de jobber med et nytt album.

Oslo-bandet er i disse dager på USA-turné med Stiff Little Fingers, men i dag slipper de et par singler, også.

Låtene Bye Bye og Into The Night markerer starten på slippet av det nye albumet som er ventet til våren. Hør begge nedenfor.

LES OGSÅ: Nytt plateselskap klar med første slipp.

Om førstnevnte låt forteller bandet følgende:

— Vi ønsket å lage en heavy og fuzz-tung power-ballade, så da bare gjorde vi det. Bye Bye handler om alle prøvelsene man må gjennom i alle slags forhold. Hver gang vi skal lage nye låter prøver vi å skrive om noe annet enn kjærlighet, men det virker som vi bare ikke klarer det. Men igjen, så har dette blitt en av de beste låtene vi har skrevet til nå.

Artikkelen fortsetter under låten.

Og om Into The Night:

— Vi har gjort det til vårt mål her i livet å lære folk hvordan man ikke skal være helt RÆVA, så hvis dere lytter nå kan dere faktisk lære et par saker også. Etter å ha studert rock’n’roll-kokeboken fra perm til perm, fant vi til slutt ut at gitarsoloer fortsatt er veldig, veldig kult. På Into The Night holdt vi ikke tilbake på noen som helst.

Kan dere fortelle litt om det kommende albumet også? 

— Vi var såpass fornøyd med soundet på den forrige EP-en vår, Fight, at vi ville fortsette i det sporet med denne plata også. Den gangen gjorde vi alt selv, og det gjør vi nå også. Det er da det blir best.

5 låter som får opp stemninga når du skal «Into The Night»

En liten, passende spilleliste i forbindelse med slippet av de to nye singlene – satt sammen av Death By Unga Bunga selv:

One Of Theses Nites - Rick Ashtray
Teenager - The Rich Hands
Happy Damage - Jacuzzi Boys
Kill the Kool - The Spits
Dee Dee Dangerous - The Parrots

ANNONCE