Nyhet

Inferno offentliggjør headliner

GAFFA.no - alt om musikk.

Neste års utgave av festivalen begynner allerede å ta form.

Den tradisjonsrike festivalen Inferno Metal Festival, som arrangeres hver påske, har kommet godt i gang med 2018-versjonen, og i dag er en av headlinerne offentliggjort.

LES OGSÅ: «Forsøker å ri to hester på én gang».


Det norske bandet Satyricon (bildet), som slapp nytt album for et par uker siden, vil være blant artistene øverst på neste års festivalplakat.

Artikkelen fortsetter under videoen.


— Vi er stolte over å kunne presentere et av Norges største black metal-band, Satyricon, på Inferno Metal Festival 2018. Satyricon har vært et av de ledende black metal-bandene i mer enn to tiår nå. Med et splitter nytt album ute, så beviser Satyricon at de fremdeles holder fanen høyt og forvent deg intet mindre enn det beste når bandet headliner Inferno Metal Festival 2018, skriver arrangørene i en pressemelding.

Utvider

Inferno Metal Festival er den eldste metal-festivalen i Norge og er en av de viktigste ekstreme metal-festivalene i verden.


— Vi er veldig stolte av å holde denne posisjonen, og vi vil fortsette med å fronte norsk metal og invitere band fra hele verden til Norge, har de tidligere uttalt.

LES OGSÅ: Disse norske artistene er nominert til MTV EMA 2017.

2018 blir den 18. utgaven av festivalen. Til neste år vil festivalen utvides til fire dager på hovedscenen Rockefeller. De utvider også fra fire til fem band per dag på den scenen, så det blir med andre ord åtte flere band å se på Rockefeller under Inferno Metal Festival 2018.


ANNONCE