Nyhet

EKSKLUSIVT: Se den nye musikkvideoen til Satyricon

GAFFA.no - alt om musikk.

Det norske bandet er klar med en hardtslående musikkvideo til låta de betegner som «et av flaggskipene» på deres nye album Deep Calleth Upon Deep.

Albumet ble sluppet i slutten av september, og Satyr & co forbereder i disse dager en turné som tar bandet gjennom Skandinavia og Sør-Amerika før turen ender med åtte konserter i Norge fra 22. november til 2. desember - med start i Molde og avslutning i Hamar.

LES OGSÅ: Hitmaskin til Norge for første gang på 15 år.


I dag er Satyricon klar for å presentere musikkvideoen til låta To Your Brethren In The Dark - og GAFFA.no kan by våre lesere på en eksklusiv premiere.

— Jeg ønsket at To Your Brethren In The Dark skulle være en regissørs tolkning av en låt, heller enn bandets fremføring. Det å se hva vi gjør gjennom øynene til en annen artist er alltid interessant for meg, og akkurat som med låta har videoen blitt en reise for seg selv, sier Satyr i en kommentar om videoen.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Han er spesielt stolt over låta, og har følgende å si om dens innhold og mening:


To Your Brethren In The Dark er definitivt et av flaggskipene til albumet. Den handler om følelser, naturen vår, åndene, høsten, de sombre og regnfulle dagene, de vi har mistet og de vi enda ikke har møtt. Du kan si at det er en hyllest til sorgen hos mennesket og dramaet i naturen vi omgir oss med. En sang for de mørke tårnene i fortiden og for de som vil reise seg i fremtiden.


— «Pass the torch to your brethren in the dark», avslutter han.

LES OGSÅ: Slik kan du gjøre Spotify-opplevelsen enda bedre. (sponset link)

Deep Calleth Upon Deep er ute på Napalm Records nå.


ANNONCE