Nyhet

— Det er på tide å bli voksen og jobbe med et stort label

GAFFA.no - alt om musikk.

Onge Su$hi Mane fra Sushi x Kobe går solo.

Emir Hvidsten Hindic (24) har som en del av Sushi x Kobe lagd bølger i norsk hiphop med en rekke hits og energifylte liveopptredner. Undertegnede spiller fortsatt KOBe.mp5 altfor høyt tidlig på dagen.

Under navnet EMIR signerer han med Sony Music og sier at det er på tide å bli voksen og jobbe med et stort label. «Lukte, føle, høre og teste om det er greit, liksom», forteller Emir selv.


LES OGSÅ: Anmeldelse av Broen.

Parallelt med Sushi x Kobe har han jobbet hardt med soloprosjektet det siste året. Første låt ut er singelen Faller, som er produsert av Niklas Marklund og Andreas Sandgren. Emir sier at solomaterialet blir litt i tråd med det han tidligere har gjort, men også annerledes. Grunnen til dette kan blant annet være en bukett med ulike produsenter som alle har sin særegenhet.

Hva ser du etter når du samarbeider med produsenter?


— At de er likanes mennesker, kan jobbe med veldig mange forskjellige folk! Så lenge man koser seg og begge parter føler noe/ikke noe.

Av produsenter har blant annet Rytmeklubben og Coucheron bidratt med sin sound.

Klassisk Su$hi Mane?


Inspirert av ikke bare hiphop og RnB, men også tidligere ravekultur, lover Emir en litt dansbar og poppete sound. Men han sier til GAFFA at det også blir mer sub i bassen!

LES OGSÅ: Tre nye navn til neste års Slottsfjell annonsert.

Emir kommer fra en kreativ oppvekst med mye kreativ utfoldelse. Det blir avslørt at han blant annet er trent i klassisk cello.


Får vi høre EMIR på klassisk cello?

— Nei. Hehehehe.

Ingen cello, dessverre, men nedenfor kan du høre EMIRs solodebut:

ANNONCE