Nyhet

De to norske artistene dukker opp i ny Hollywood-storfilm

GAFFA.no - alt om musikk.

Sigrid og O. Martin sin tolkning av klassisk Leonard Cohen-låt blir å høre i den nye superheltfilmen «Justice League», som har premiere i neste måned.

Det melder Entertainment Weekly, som skriver at det er snakk om Cohens låt Everybody Knows. Ifølge nettstedet skal de to norske artistenes samarbeid være åpningslåta på hele soundtracket, som også inneholder The White Stripes' Icky Thump og Gary Clark Jr. og Junkie XL sin nytolkning av The Beatles' Come Together.

LES OGSÅ: Bergenfest utvider.


Hollywood-veteranen Danny Elfman står for øvrig for selve filmmusikken, og det var i forbindelse med premieren på et av sporene hans at Entertainment Weekly kunne melde om det norske bidraget på soundtracket til superheltfilmen, som har kinopremiere 17. november.

Sigrid delte også nyheten via sin Twitter-konto fredag kveld.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.


Everybody Knows var opprinnelig å finne på Leonard Cohens 1988-album I'm Your Man, en utgivelse som gjorde spesielt stor suksess her til lands med totalt 30 uker på VG-Lista og mange av disse også på førsteplassen.


LES OGSÅ: Stort intervju med Jonas Alaska.

Albumet gjorde et aldri så lite comeback på den offisielle norske salgslisten i fjor høst, i forbindelse med Cohens bortgang i en alder av 82 år. Under kan du høre den canadiske sangeren og låtskriverlegenden sin originalversjon av Everybody Knows.


LES OGSÅ: Den populære duoen inntar Oslo Spektrum i 2018.

ANNONCE