Nyhet

Supertrio synger om juleensomhet

GAFFA.no - alt om musikk.

Tre sterke stemmer synger sammen om ensomhet i julelåten Håp I Mørket.

Det er de tre vokalistene Rikke Normann, Nosizwe Baqwa og Sisi Sumbundu, hver for seg kjent som fremragende soulartister og låtskrivere, som sammen utgjør gruppen SiNoRi.

LES OGSÅ: Iron Maiden til Norge.


De bidro med flere innslag da Kringkastingsorkesteret (KORK) hadde julesending på NRK i 2016. Før denne julen stunder inn, er Håp I Mørket allerede listet på NRK P1, og slippes 17. november til alle.

«Den varmeste høytiden»

Om låttemaet heter det: «I vår kaldeste årstid har vi den varmeste høytiden. Desember er for de fleste en travel tid. Tid for familie og venner, selskaper og julemat, gaver og samvær. Men ikke alle gleder seg til jul. For noen er julen en påminnelse om at livet kan være nokså kaldt og ensomt».


Ifølge pressemeldingen har Rikke, Nosizwe og Sisi selv «følt på kroppen hvordan det er å grue seg til jul og forventningene som følger med. Hvordan det er å glede seg til at høytiden, og fokuset på å ha det bra og høre til, er over».

LES OGSÅ: Film om Aurora får millionstøtte.

Derfor skrev de en låt som handler om å se alle mennesker – også de som føler seg ensomme, faller utenfor eller er alene i juletiden. Håp I Mørket oppfordrer videre til nestekjærlighet og toleranse.


(©NTB)

ANNONCE