Nyhet

Ozzy Osbourne besøker Norge på sin store avskjedsturné

GAFFA.no - alt om musikk.

Legger ut på sin siste store turné som soloartist i 2018.

Mange har spurt Ozzy Osbourne om når han skal pensjonere seg. Nå går han ut og sier at neste års turné blir hans siste store turné, men at han ikke kan love at han ikke kommer til å gjøre konsertopptredener også etter at turnéen er over. Onsdag 20. juni står den ikoniske rockeren på scenen under festivalen Tons Of Rock i Halden.

LES OGSÅ: Publikum svikter Arcade Fire.

Dette var samme sted Black Sabbath gjorde sin siste konsert på norsk jord, sommeren 2016.

— Da Tons Of Rock skulle markere 5-årsjubileum sommeren 2018 var det et navn som sto aller øverst på ønskelista til festivalledelsen. Onsdag 20. juni går drømmer i oppfyllelse for flere generasjoner Ozzy-fans, når den ikoniske sangeren inntar festningen med sitt Ozzy-univers og møter fansen på Fredriksten Festning i Halden, sier bookingsjef Jarle Kvåle i Tons Of Rock.

Artikkelen fortsetter under videoen.

OZZY har med seg gitarlegenden Zakk Wylde, bassisten Blasko, Tommy Clufetos (trommeslageren som også spilte med Black Sabbath de siste årene) og Adam Wakeman på keyboards.

p>

— Dette er svære saker. Han kunne valgt å sette opp en stor arenakonsert, men velger å komme tilbake til oss på Fredriksten Festning. Samme sted der Black Sabbath tok en magisk avskjed med Norge for 10.000 personer for et utsolgt Tons Of Rock i 2016. Vi har hatt gåsehud siden vi fikk bekreftelsen, avslutter Kvåle.

LES OGSÅ: Første slipp fra Tons Of Rock.

Tons Of Rock 2018 blir avholdt 20. til 22. juni. Festivalen fremskyndes én dag fra tidligere annonsert dato for å sikre best mulige artister og best mulig publikumsopplevelse. Klubbkveld i Halden, som var nytt av året i år, utvides og starter allerede 19. juni.

Neste år vil også festivalcampingen åpne denne dagen.

ANNONCE