Nyhet

Kommer til Norge

GAFFA.no - alt om musikk.

James Blunt er klar for Norge til våren. Tirsdag 22. mai gjester den populære artisten Sentrum Scene i Oslo.

Det er spillestedet selv som annonserer nyheten via en pressemelding onsdag morgen.

— Siden debuten i 2004 har han solgt over 20 millioner album og nesten 13 millioner singler. Han har vært nominert til, og vunnet, en haug med priser, som Brit Awards og Grammys. Videoene hans er sett over 625 millioner ganger, og låtene hans har over 680 millioner avspillinger. Han toppet både single- og albumlistene her i Norge, og har til sammen tilbragt over ett år på norske hitlister, skriver arrangørene.


LES OGSÅ: «Det beklagelige P3-kartellet».

Blunt er aktuell med albumet The Afterlove som ble sluppet tidligere i år. Selv om Blunt er populær blant publikum har han slitt med å finne den samme populariteten hos kritikerne. Albumet ble belønnet med kun én stjerne her i GAFFA tilbake i mars.

Artikkelen fortsetter under videoen.

The Afterlove er albumet som begraver James Blunt levende. Og legg gjerne merke til at han ikke begraver seg selv levende, men snarere at de; de som lar dette skje; de som lar en utilregnelig utgått arstist fare omkring til sansning for offentligheten; det er de som har den fulle og hele skylden for denne maren som aldri kommer til å ri hverken landet eller verden. 


Du kan lese resten av anmeldelsen her.


LES OGSÅ: Inn på norske hitlister etter sin død.

Billettsalget til konserten starter fredag 1. desember klokken 09:00 - via Ticketmaster.

ANNONCE