Nyhet

Hør Sigrid tolke Leonard Cohen-klassiker

GAFFA.no - alt om musikk.

Det norske popstjerneskuddets versjon av Cohens Everybody Knows blir å finne på soundtracket til filmen «Justice League».

Det var Entertainment Weekly som i forrige måned først kunne bringe nyheten om Sigrids tolkning av låta ville dukke opp på soundtracket til Hollywood-storfilmen, som har kinopremiere fredag denne uka.

LES OGSÅ: Sammenligner Nickelback med pornografi.


På soundtracket finner vi også The White Stripes' Icky Thump og Gary Clark Jr. og Junkie XL sin nytolkning av The Beatles' Come Together. Du kan høre Sigrid sitt bidrag under.

Artikkelen fortsetter under videoen.


I et ferskt intervju med det engelske musikkmagasinet NME avslører den norske artisten at hun ikke har vokst opp med noe nær tilhørighet til Leonard Cohens musikk, og at foreldrene hennes lyttet mest til andre canadiske musikklegender som Joni Mitchell og Neil Young. Hun oppdaget imidlertid Cohen da en person hun delte leilighet med hadde et sterkt forhold til ham. 

— Du er alltid nervøs over hva folk vil tenke når du slipper noe nytt, men mest av alt er jeg glad for at jeg nå er med i «Justice League», sier Sigrid i intervjuet.

LES OGSÅ: 653 sangere med felles opprop mot sexisme.


Everybody Knows var opprinnelig å finne på Leonard Cohens 1988-album I'm Your Man, en utgivelse som gjorde spesielt stor suksess her til lands med totalt 30 uker på VG-Lista og mange av disse også på førsteplassen.

Albumet gjorde et aldri så lite comeback på den offisielle norske salgslisten i fjor høst, i forbindelse med Cohens bortgang i en alder av 82 år.

ANNONCE