Nyhet

Er dette hennes nye hit?

GAFFA.no - alt om musikk.

Det norske popstjerneskuddet er ute med ny singel i dag.

Julie Bergan (bildet) har gjort seg bemerket de seneste årene, ikke minst med hitten Arigato som herjet listene i fjor - som hun også opptrådte med på både P3 Gull og Spellemannprisen.

I dag slipper hun den nye singelen Incapable.


— Incapable handler om at det trygge valget ikke nødvendigvis er det riktige, for det må være noe magi der, sier Bergan om dagens utgivelse.

LES OGSÅ: Lana Del Rey stryker låt etter sex-skandale.

Låta viser, ifølge plateselskapet Warner Music Norway, en mer moden utgave av artisten enn vi tidligere har hørt, der soundet har vokst og modnet i takt med Bergan selv.


Artikkelen fortsetter under videoen.

23-åringen fra Skien har allerede listetopper i både Norge og Sverige, utsolgte turnéer, årlige opptredener på VG-lista på Rådhusplassen, oppvarming for Justin Bieber både i Norge og i Spania, store radiohits som alle har solgt til platina (All Hours, Arigato), allsang på scenene til landets største festivaler, og en massiv fanskare i ryggen på CV'en.


— Når jeg ser fremover ser jeg verdensturnéer, store festivaler og masse ny musikk. Men jeg ser også hardt arbeid, fullt fokus og urealistiske mål som sakte men sikkert blir realistiske. Jeg blir utrolig inspirert av hardtarbeidende kvinner som jobber for det de tror på, det er det som motiverer meg aller mest i jobben min.

LES OGSÅ: «Ny musikk i majestetisk forkledning». 

Incapable er ute på Spotify, Tidal og Apple Music i dag.


ANNONCE