Nyhet

Disse kvinnelige musikerne omsetter for mest

GAFFA.no - alt om musikk.

Det amerikanske magasinet Forbes kommer årlig ut med en liste over verdens mesttjenende kvinnelige musikere. Listen er utarbeidet på bakgrunn av data fra juni 2016 til juni 2017 og er basert på inntjening før skatt.

Beyoncé Knowles-Carter (bildet) har i lang tid gjort det bra på karrierefronten. I Forbes' nylige undersøkelse pryder hun førsteplassen med en inntjening på svimlende 105 millioner amerikanske dollar. Det kan absolutt mistenkes at den klekkelige pengesummen er et resultat av den imponerende Lemonade-odysséen over rock, soul, hiphop (og alt der i mellom), som traff digitale og fysiske butikkhyller i april.

LES OGSÅ: Susanne Sundfør annonserer stor norgesturné.


Ja, Bey var både pissed og skuffet på albumutgivelsen, men hun klarte sannelig å skape et spirende pengetre på samme tid. En liten pause er velfortjent, men sikkert også ganske tiltrengt etter en familieforøkelse på to små tvillinger tidligere i år.

Artikkelen fortsetter under videoen.


På andreplassen på listen finner vi Adele med en inntjening på 69 millioner amerikanske dollar. Hun har unnagjort 121 konserter på sin siste turné og plasserer seg da også som nummer syv på listen over de mest innbringende turnéene i 2017.

LES OGSÅ: Backstreet Boys-stjernen beskyldes for voldtekt.

Taylor Swift befinner seg på tredjeplassen med 44 millioner amerikanske dollar. Selv om beløpet er høyt så var 2016 et enda mer innbringende år for den amerikanske superstjernen. Den gang toppet hun listen med en inntekt på 170 millioner amerikanske dollar. Nå må hun vike plass for Beyoncé og Adele på inntektstoppen.


Du kan se hele listen her:

01. Beyoncé, 105 millioner dollars
02. Adele, 69 millioner dollars
03. Taylor Swift, 44 millioner dollars
04. Celine Dion, 42 millioner dollars
05. Jennifer Lopez, 38 millioner dollars
06. Dolly Parton, 37 millioner dollars
07. Rihanna, 36 millioner dollars
08. Britney Spears, 34 millioner dollars
09. Katy Perry, 33 millioner dollars
10. Barbra Streisand, 30 millioner dollars

LES OGSÅ: Sigrid vinner europeisk prestisjepris.


ANNONCE