Nyhet

— Den sorte skyggen av elefanten vi elsker å dyrke

GAFFA.no - alt om musikk.

Major Parkinson er ute med musikkvideo til tittelsporet fra deres siste album Blackbox. Det visuelle motstykket til den nesten seks minutter lange låta er et samarbeid mellom blogger og klesdesigner Viktoria Aksnes og Benjamin Langeland i Flimmer Film.

Tidligere i høst slapp den bergensbaserte rockegruppa singelen Blackbox, som en forløper til sitt fjerde studioalbum ved samme navn. Nå er endelig musikkvideoen til låta endelig klar til å slippes, og GAFFAs lesere får en aldri så liten sniktitt denne torsdagen.

— I videoen Blackbox rettes søkelyset mot avkroken, den sorte skyggen av elefanten vi elsker å dyrke. Den usynlige samfunnsråten klekkes sakte fra vårt eget fangenskap, sosiale medier og teknologiens skyggeside er nå blitt vår prest og kirke, hvor lykken fra et hult smil speiler dine ønsker i misnøyens favn, sier bassist Eivind Gammersvik om videoen i en kommentar til GAFFA.


LES OGSÅ: Intervju med singelaktuelle Daya.

Han forteller videre at musikkvideoen mest av alt handler om «det som ikke vises». Se videoen under.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Major Parkinson ble startet i 2003 med en stamme av musikere fra Odda og Hardanger. Etter å ha lurt i undergrunnen et par år, med opptredener på festivaler som by:Larm og Eggstock, slapp bandet sitt selvtitulerte debutalbum i 2008. Siden har de fulgt opp med fullengderne Songs From A Solitary Home (2010) og Twilight Cinema i 2014.


LES OGSÅ: Susanne Sundfør annonserer stor norgesturné.


Årets album Blackbox er det fjerde studioalbumet i rekken fra det bergensbaserte rockebandet.

ANNONCE