Nyhet

— Den mest poppa låta vi har spilt inn

Dig Deeper slipper ny singel i dag.

I dag slipper Dig Deeper (bildet) den første singelen fra den kommende EP-en og det påfølgende albumet, som slippes på andre siden av sommeren. 

Stars Tonight er en god dose frihetsrock. Bandet, som frontes av Einar Kaupang og Øystein Braut (Electric Eye, Low Frequency In Stereo, Torgeir Waldemar), henter inspirasjon fra alt fra War On Drugs, Jonathan Wilson og til Richmond Fontaine.

LES OGSÅ: Fortapt i drømmer om Amerika.


Vokalist Kaupang forteller følgende om hvordan det hele ble til:

«Da vi turnerte med How You Spend Your Days-skiva i 2015 hadde vi gleden av å treffe Kåre & The Cavemen på noen festivaler der både de og vi spilte. Blant annet Kanonrock Halden, og Ranglerock på Bryne. Seinere møtte vi Anders Møller igjen (Trommeslager i K&TC), vi hadde gjort en gig på Rockefeller og han hadde stått og sjekka det ut. Vi fant ut at vi måtte teste å jobbe sammen på minst én låt. 

Vi møttes i april 2016 i Subsonic Society i Calmeyers gate i Oslo for å eksperimentere litt med livelyd. Tidligere har vi spilt inn trommer og bass, deretter gjort pålegg med vokal og gitarer. Da ting begynte å låte fett som kvartett i studio spilte vi inn en låt. Det var Stars Tonight.


Seinere, i juni 2016, spilte vi inn resten av det som skulle vise seg og bli albumet pluss en EP. 

Stars Tonight skiller seg litt ut fra resten av skiva og er en av de få låtene uten refreng, men samtidig den mest poppa låta vi har spilt inn.»

LES OGSÅ: Premiere på ny Torgeir Waldemar-låt.


Hør singelen her:

ANNONCE