Nyhet

Var i gang med å skrive nye låter før Chris Cornells bortgang

Soundgarden jobbet med nytt materiale, melder Billboard.

Soundgarden jobbet med nytt materiale, melder Billboard.

Det er uvisst hva bandet gjør etter at vokalist Chris Cornell døde onsdag. Men rett før Soundgarden la ut på denne vårturneen som ble Cornells siste, fortalte Soundgarden-gitarist Kim Thayil at kvartetten hadde flere ting på gang.

— Det har vært noen år med avbrutte låtskriverrunder. Vi ser etter muligheter der alle fire er tilgjengelig, og så samles vi, og viser hverandre det vi har jobbet med, hva vi har skrevet på egen hånd, og ser om det er noe som kan bli med fra denne deleprosessen. Så liker vi å jamme sammen og se om det dukker opp noen ideer vi kan jobbe med i fellesskap, sa Thayil til Billboard.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Det har resultert i demoer av noen nye låter. Cornell har dessuten skrevet tekster til ideer Thayil har kommet med, og som bassist Ben Shepherd og trommeslager Matt Cameron har skrevet.


— Det er også noe som fremdeles er under utvikling, ideer vi har jammet frem som vi jobber med arrangementer til, lød det fra Kim Thayil. Samtidig har Soundgarden også flere ting i arkivhvelvet, som i følge Thayil fortjener å bli hørt.

LES OGSÅ: Chris Cornell tok sitt eget liv.

Soundgarden har det siste året sluppet utvidede og remastrede versjoner av Badmotorfinger (1991) og Ultramega OK (1988).


(©NTB)

ANNONCE