Nyhet

The National annonserer nytt album - og to konserter i Norge

Store nyheter fra Matt Berninger & co.

Store nyheter fra Matt Berninger & co.

Etter å ha lagt ut noen teaser-videoer i sosiale medier den siste tiden har det amerikanske indierockbandet The National (bildet) i dag kommet med store nyheter. Ikke bare slippes det et nytt album til høsten - bandet vil også gjøre to konserter i Norge.

LES OGSÅ: Norske artister slår av musikken i protest mot regjeringen.


Albumet Sleep Well Beast kommer ut 8. september, og The National gjester Sentrum Scene i Oslo 6. og 7. november.

— Jeg gleder meg stort til endelig å se The National i klubbformat igjen. Sist de spilte hos oss, for nøyaktig ti år siden, ble de først satt opp på John Dee, men flyttet opp til Rockefeller på grunn av bra billettsalg etter gjennombruddet med Boxer, sier bookingmedarbeider Vegard Engelsvoll fra Rockefeller i en kommentar.

LES OGSÅ: En stor drøm går i oppfyllelse for det unge rockebandet.


Billettsalget til de to konsertene i Oslo starter 19. mai klokken 10:00 via Ticketmaster, men plateselskapet Playground opplyser i en pressemelding at alle som forhåndsbestiller albumet hos CDON før helgen får tilgang på lukket forsalg allerede mandag 15. mai.

For bare minutter siden gjorde The National en ny singel og musikkvideo, regissert av Casey Reas, tilgjengelig på YouTube. The System Only Dreams In Total Darkness er den første smakebiten fra bandets syvende studioalbum.

Videoen ser du her:

LES OGSÅ: Anmeldelse av The National på Øya 2014.

ANNONCE