Nyhet

The National-frontmannen skal spille i TV-serie

GAFFA.no - alt om musikk.

...som er basert på hans eget liv.

Matt Berninger (bildet) har avslørt at han jobber med en TV-serie om musikken sin og livet sitt. Det skriver Paste Magazine. Singer-songwriteren fortalte om nyheten sammen med gitarist Aaron Dessner da de gjestet radioprogrammet Double J.

LES OGSÅ: Er disse fem musikkbransjens fremtid i Norge?


Berninger teamer opp med den australske regissøren Trent O’Donnell («Brooklyn Nine-Nine», «The Good Place») – og i tillegg vil broren, skuespiller og regissør Tom Berninger, og konen, som er forfatter, være med på produksjonen.

Serien skal bestå av halvtimelange humoristiske episoder basert på musikerens erfaringer i musikken og livet.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Frontmannen fortalte under intervjuet at inspirasjonen for serien tas fra brorens 2013-dokumentar om bandet, «Mistaken For Strangers».


Band på rollelisten


Begge Berninger-brødrene skal spille i serien som seg selv, og Matt Berninger skal fronte et fiksjonsband som er delvis castet av Dessner og smo inkluderer noen av de som jobbet med ham på Grateful Dead-coveralbumet i 2016.

Blant de som ifølge kilder skal dukke opp i serien er blant andre The War on Drugs, Courtney Barnett, Mumford & Sons, Wilco, The Walkmen og The Flaming Lips.

LES OGSÅ: Lurte Spotifys system - tjente millioner.


Dessner skal angivelig ha en mindre rolle som en produsent.

Det er riktig nok en stund til serien ser dagens lys, og det vil i hvert fall ikke skje i løpet av året, sier Berninger i intervjuet.

ANNONCE