Nyhet

Nå starter han sin solokarriere - med hjelp fra Ed Sheeran og Migos

Samtidig som Harry Styles kjører på med solodebuten, rører Liam Payne på seg – og slipper singelen «Strip That Down» som starten på sin solokarriere.

Samtidig som Harry Styles kjører på med solodebuten, rører Liam Payne (bildet) på seg – og slipper singelen Strip That Down som starten på sin solokarriere.

Låten har Payne skrevet sammen med Ed Sheeran og Steve Mac. Med som musikalsk støtte har han Quavo fra de amerikanske sørstatsrapperne i gruppen Migos. Nå venter Liam Payne spent på dommen fra sine gamle One Direction-fans, og uttaler i følge Universal Music at han har jobbet hardt i studio det siste året og vel så det.

— Jeg har kommet en lang vei siden One Direction-debuten vår, og jeg håper at alle liker mitt nye lydbilde like mye som jeg selv gjør.


LES OGSÅ: Et møte meg egne fordommer.

Han lover å slippe mer musikk senere i år.

Bant de rikeste i Storbritannia


Men Liam Payne har råd til å ta seg tid: I følge kjendisbladet Heats liste over rikeste unge kjendisbriter hadde han en formue på anslagsvis 345 millioner kroner før jul i fjor.

Kanskje savner han One Direction-fansen, som han i 2015 skildret slik:

— Det er intenst, men du må være takknemlig for det. Du må være takknemlig for at det står folk utenfor hotellrommet ditt og skriker etter deg.


LES OGSÅ: One Direction-medlem i rollen som Mick Jagger?

(©NTB)


ANNONCE