Nyhet

— Mitt take på ei poplåt

Unnveig Aas er i dag ute med musikkvideoen til låta «Things Will Be Better» hentet fra hennes kritikerroste debutalbum.

Unnveig Aas er i dag ute med musikkvideoen til låta Things Will Be Better hentet fra hennes kritikerroste debutalbum.

I forrige måned slapp Holmestrand-artisten Unnveig Aas debutalbumet Old Soul på Playground Music. Albumet mottok strålende kritikker fra en samlet norsk musikkpresse, og ble da også belønnet med fem stjerner her i GAFFA.

LES OGSÅ: «En sterk debut».


GAFFA kan i dag presentere en eksklusiv premiere på hennes nye musikkvideo.

Things Will Be Better er mitt take på ei poplåt, men altså det er mer Fleetwood Mac enn moderne popmusikk. Moderne eller ei, jeg ville uansett forsøke å lage en skikkelig popmusikkvideo til låta. En sånn med mannlig motspiller, kule lyssettinger og dansing. Jeg har tidligere jobba med regissør Kim Fjeldberg og fotograf Daniel Jacobsen, og visste at de kom til å få noe fint. Vi leide en leilighet via Airbnb og jobba hele natta, og de skuffa meg ikke, sier Unnveig Aas til GAFFA.

LES OGSÅ: «Kan ikke bare være singer/songwriter».


— Blogger Erik Valebrokk skrev for litt siden et innlegg om albumet mitt, og jeg ønsker å trekke fram følgende sitat som jeg syns oppsummerer videoen skikkelig bra: «En plaget kvinne fanget i limbo mellom hengiven kjærlighet og mental ubalanse». De skjøre scenene med mannen viser hengivenheten hennes. Så blir hun aleine i leiligheten, og lysene skifter. Videoen ble rett og slett en veldig god representasjon av låta!

Se videoen her:


LES OGSÅ: Playground signerer sine første norske artister på ti år.

ANNONCE