Nyhet

Fire nye navn bekreftet til Øyafestivalen

Programmet til den intime scenen Biblioteket begynner å fylles opp.

Det er under to måneder til Øyafestivalen sparkes i gang i Oslo, og tidligere denne måneden ble det bekreftet at Ingebjørg Bratland skal stå for selve åpningskonserten i Tøyenparken 10. august og hele programmet til klubbdagen 9. august ble offentliggjort.

I dag kan festivalen igjen bekrefte flere navn til årets festival. Det er snakk om Unnveig Aas (bildet), Rise Above, Skalla og Koo Koo Kitchen. Alle disse fire skal spille på scenen Biblioteket.

— I det intime teltet vi kaller Biblioteket blir det litteratur, debatt, prat om festivaldesign og musikk, intervjuer, quiz og mer. I tillegg blir det minikonserter med noen av de mest lovende navna fra undergrunnen. Sibiir, Mats Wawa og Farida har vært klare en stund. Nå legger vi til ytterligere fire, skriver pressesjef Jonas Prangerød i en pressemelding i forbindelse med dagens slipp.


Øyafestivalen arrangeres i Tøyenparken i Oslo 9. - 13. august, og kan blant annet by på konserter med Massive Attack & Young Fathers, ANOHNI, AURORA,PJ Harvey, Eagles Of Death Metal, Mastodon, The Last Shadow Puppets, M83, Ane Brun og Jason Isbell.

Billetter til festivalen kan kjøpes via GAFFA LIVE.

Mer informasjon om Øyafestivalen 2016 finner du i GAFFAs Festivalguide.

ANNONCE