Nyhet

Konsertstedet fikk kraftig kritikk for presentasjonen av AURORA

«Vakker, søt og herlig», skrev Rockefeller på Instagram.

«Vakker, søt og herlig», skrev Rockefeller på Instagram.

Da Rockefeller i Oslo fredag skulle presentere AURORA (bildet) og hennes kommende konsert på Sentrum Scene via Instagram, ble det fort liv i kommentarfeltet.

LES OGSÅ: Anmeldelse av AURORAs debutalbum.


I teksten under bildet av den kritikerroste artisten skrev konsertstedet nemlig følgende: «Vakre, søte og herlige Aurora kommer til Sentrum Scene i desember».

Artikkelen fortsetter under bildet.

 

En unik artist er klar for førjulskonsert på Sentrum Scene, etter å ha gledet 2 fulle hus i fjor.


A post shared by RF / JD / SS (@rockefelleroslo) on

Bildeteksten i Instagram-posten ble endret etter en rekke kommentarer fra sinte følgere.


«Kjære Rockefeller - detta er bare flaut. Håper det var en skikkelig dårlig fredag i markedsavdelingen og at feilen blir retta opp asap».

«Assa, hallo 2017..? Jeg kan tenke på så mange andre ting hun er, som hyller henne som artist og ikke bare vakker, søt og herlig!! Håper dere setter pungen i skuffen».

LES OGSÅ: Nok en GAFFA-pris til AURORA.


Også i musikkbransjen vekket bildeteksten oppsikt. Bookingagent hos konsertarrangør Atomic Soul, Anita Halmøy Wisløff, uttalte følgende til VG fredag kveld:

— Vi ville ikke sett noe à la «pene, kjekke og herlige Sondre Justad kommer til Sentrum Scene i desember», for det høres jo tilsvarende tullete ut. Hardtarbeidende og talentfulle Aurora fortjener en mye mer respektfull beskrivelse fra en av landets ledende konsertscener.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Konsertstedet la seg til slutt flat i kommentarfeltet og endret teksten til bildet.


«Vi beklager på det sterkeste! Når man slipper 23 nye show på noen få dager, med 17. mai midt i uka, da ble plutselig fredagen en smule tøff. Aurora er som dere alle beskriver meget talentfull, dyktig, hardtarbeidende og en fantastisk musiker!»


LES OGSÅ: Ny avlysning for Øyafestivalen.

ANNONCE