Nyhet

— Har aldri jobbet med et så stort produksjonsteam før

Nå er det visuelle motstykket til «5 Million Miles» ute.

Nå er det visuelle motstykket til 5 Million Miles ute.

Highasakite har for lengst spilt seg inn i både norske og internasjonale musikkelskeres ører – og kronet et fantastisk 2016 da de spilte på Nobelkonserten i Telenor Arena i desember.

LES OGSÅ: Avkrefter ryktene.


For en drøy måned siden slapp Ingrid Helene Håvik & co den nye singelen 5 Million Miles, en låt som ifølge bandet markerer et sterkt skille fra fjorårets albumutgivelse Camp Echo – et album som ble belønnet med fem stjerner her i GAFFA.

I går kveld hadde videoen til den nye singelen premiere hos Wonderland Magazine. Se den nedenfor.

LES OGSÅ: Krever Tidal for 14 millioner.


Håvik forteller om intens innspilling:

— Innspillingen tok rundt to dager. To veldig lange dager - vi ble ikke ferdig før fire på morgenen den siste dagen. Vi filmet i og rundt Oslo, og tunnelscenene er tatt opp en time utenfor byen på et sted som heter Gran. 

Artikkelen fortsetter under videoen.

— Jeg har aldri jobbet med et så stort produksjonsteam før. Det var så mange mennesker involvert, og det var ganske skummelt i startet. Jeg hadde en kjempeflink stylisk som heter Alad Ali, Jeg jobber med henne så mye jeg kan. 


Samarbeider med stjerneprodusenter på den nye singelen


Highasakite har samarbeidet med den norske produsentduoen Stargate på 5 Million Miles. Stargate har tidligere jobbet med Beyoncé, Sia, Coldplay og Rihanna – og annonserte nylig sin første konsert i Norge.

LES OGSÅ: Disse Oasis-låtene kommer han til å spille live.

— Jeg er så utrolig stolt og glad for dette samarbeidet. Det er helt fantastisk å få muligheten til å jobbe med Stargate. Jeg håper folk liker den og vil sette den på igjen og igjen, sa vokalist Ingrid Helene Håvik i en kommentar da singelen ble sluppet for en drøy måned siden.


ANNONCE