Nyhet

Det norske bandet gjør sin første opptreden i Oslo Konserthus

Motorpsycho slutter seg til bandene som feirer Oslo Konserthus' første 40 år – og sørger samtidig for å feire sitt eget, nye album med ny besetning.

Motorpsycho (bildet) slutter seg til bandene som feirer Oslo Konserthus' første 40 år – og sørger samtidig for å feire sitt eget, nye album med ny besetning.

Konserten 23. september blir første gang Motorpsycho inntar Oslo Konserthus. Dette blir også en av de første med bandets nye trommeslager Tomas Järmyr.

— Vi har lenge ønsket oss Motorpsycho til Konserthuset og håper det blir en anledning for bandets mange trofaste fans til å oppdage noen nye sider ved deres musikk. Vi er sikre på at lyd, scene og sal vil fungere som en ypperlig utskytningsrampe for gruppens neste musikalske kapittel, sier Pelle Neraasen, prosjektleder i Oslo Konserthus.

LES OGSÅ: Rockestjernen Chris Cornell tok sitt eget liv.

I september utkommer Motorpsychos nye album, som er innspilt i White Buffalo Studios i Los Angeles og Rancho De La Luna ved Joshua Tree, i studioet til David Catching, den hvitskjeggede gitaristen i Eagles Of Death Metal – der også Bent Sæthers sideband Sugarfoot har spilt inn før.

— En ny trommeslager, nye omgivelser, nytt produksjonsteam ... alle disse faktorene innvirker på ulike måter når du spiller inn, og resultatet høres ... vel, jævlig herlig først og fremst, men også friskt og inspirert og når lett opp til våre gamle standarder, lyder det fra bandet.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Motorpsycho gjør et lite knippe norske jobber nå først – i Verkstedhallen på Svartlamon i Trondheim 24. mai, før de står på scenen på Nationaltheatret i Oslo med Trøndelag Teaters gjestespill av Carl Frode Tillers Begynnelser 9. og 10. juni. Bukta 22. juli er eneste norske festival så langt, ifølge hjemmesiden.

LES OGSÅ: Gåte gjenoppstår.

Etter Oslo Konserthus 23. september, med billettslipp mandag, står en lengre Europa-turné på planen.

(©NTB)

ANNONCE