Nyhet

David Guetta til splitter ny norsk festival

Utopia i Stavanger har også sikret seg Highasakite og Julie Bergan på programmet.

Utopia i Stavanger har også sikret seg Highasakite og Julie Bergan på programmet.

Den nye festivalen Utopia arrangeres for aller første gang 1.og 2. september både utenfor og inne i Stavanger Konserthus. I dag kunne arrangørene bak festivalen endelig lette på sløret for det musikalske programmet, og med franske David Guetta (bildet) har festivalen virkelig sikret seg en solid headliner.

I tillegg er norske Highasakite og Julie Bergan bekreftet til festivalen.


LES OGSÅ: Oslo-scene konkurs.

— Det at vi har fått Guetta til en førstegangsfestival i lille Stavanger er helt utrolig! Guetta har vært blant de aller største i mange år og har alltid klart å fornye seg og lage musikk som folk vil høre. Han har en CV få andre kan vise til og er i tillegg kjent for å lage uforglemmelige liveshows. Han har solgt millioner av album og singler og klarte nylig å nå over en milliard streams på YouTube med sin låt Hey Mama som han har sammen med Nicki Minaj, Bebe Rexha og Afrojack, sier festivalsjef Espen Yung Svendsen i en kommentar.

Artikkelen fortsetter under videoen.

David Guetta gikk fra å være en nattklubbhemmelighet til å bli en av verdens største DJ-er gjennom 2009-albumet One Love, som inneholdt hit etter hit. Siden har han samarbeidet med artister som Sia, The Script, Emeli Sandé, John Legend, Nicki Minaj, Usher, Lil Wayne, Chris Brown, Ne-Yo, NERVO, Ludacris, Snoop Dogg, Timbaland, Aviici, Nicky Romero og titalls andre store navn.


— Guetta er blant de mest etterspurte navnene til festivaler, klubber og opptredener verden over, og siden vi ikke kjenner til at han spiller i Norden utenom i Stavanger i år er dette også et svært etterlengtet konsert for mange utenbys. Vi regner med at folk fra hele landet og også fra det store utland ønsker å ta turen til Stavanger når Guetta kommer står på scenen. Dette blir en konsert for historiebøkene til regionen, sier Svendsen.


LES OGSÅ: Stjernens spesielle accessoir vekker oppsikt.

Han lover en todagers byfestival som skal levere noen av de største og mest aktuelle artistene både internasjonalt, nasjonalt og lokalt.

Billettsalget til Utopia starter klokken 11:00 i dag - via Tikkio.com.


ANNONCE