Nyhet

Bombetrussel mot Dead & Company-konsert

Da en Dead & Company-konsert i Hollywood Bowl denne uken ble bombetruet, forlot bandet scenen – mens bombehundene rykket inn.

Da en Dead & Company-konsert i Hollywood Bowl denne uken ble bombetruet, forlot bandet scenen – mens bombehundene rykket inn.

Etter et rundt syv minutters opphold i konserten kom scenelysene på igjen, og konserten fortsatte etter at Grateful Dead-veteranen Bob Weir erklærte:

— Alt i orden, på en måte.


LES OGSÅ: 10.000 prøvde å jukse seg inn på One Love-konserten i Manchester.

Torsdag kom det en pressemelding fra myndighetene i Los Angeles, som driver Hollywood Bowl-arenaen, om hendelsen som skjedde 31. mai. Det skal ha vært snakk om en bombetrussel som ble ringt inn under konserten, noe som førte til at man øyeblikkelig gjennomsøkte det aktuelle området.

— Sikkerheten i Hollywood Bowl innebærer at det alltid er politifolk til stede sammen med bombehunder og metalldetektorer ved alle innganger, het det i uttalelsen fra Department of Parks and Recreation, ifølge Pollstar.


Allerede økt sikkerhet

Fansen forteller at det allerede i utgangspunktet var økt sikkerhet rundt konserten, og at de var bedt om å ankomme tidlig. Konsertgjengerne ble ikke informert om bombetrusselen, men så bare hvordan det kom folk opp på scenen under fremføringen av He's Gone – før lysene brått ble slukket.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Dead & Company består av de gjenværende Grateful Dead-medlemmene Bob Weir, Mickey Hart og Bill Kreutzmann – som har med seg John Mayer. Bandet dro i gang sin sommerturné 27. mai, og skal spille seg gjennom 20 konserter i 15 byer i USA.

LES OGSÅ: Må utsette flere konserter.


(©NTB)

ANNONCE