Nyhet

Spiller i Norge for første gang på flere år - intimkonsert i Oslo bekreftet i dag

Beach Fossils er allerede bekreftet til Pstereo i Trondheim – nå blir det Oslo-besøk på bandet også.

Beach Fossils er allerede bekreftet til Pstereo – nå blir det Oslo-besøk på bandet også.

Det er noen år siden Brooklyn-bandet var i Norge sist, og i mai kom den gledelige nyheten om at bandet var klare for Trondheim fredag 18. august.

Nå er det klar at bandet også tar seg en tur innom Oslo når de først er i landet. Kvelden før, 17. august, vil bandet stå på scenen på Blå.


LES OGSÅ: Premiere på ny singel fra det norske talentet.

Kvelden arrangeres i regi av Red Bull Sound Select og byr også på det norske bandet Chain Wallet og det unge norske talentet Boy Pablo. En helaften med god musikk, altså.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Det globale utviklingsprogrammet har tidligere blant annet samarbeidet med Parkteatret og by:Larm om konsertkvelder i Oslo. Denne gangen er det U OK? som kuraterer kvelden.


Med nytt album i bagasjen


Etter fire års pause, var det endelig tid for et nytt album med Beach Fossils i forrige måned. Somersault er bandets tredje album og ble gitt ut på Dustin Payseur (bandgrunnleggeren) sitt eget plateselskap, Bayonet Records.

LES OGSÅ: Surfeparodi og en sinna Aune Sand.

Utgivelsen ble spilt inn sammen med nåværende medlemmer Jack Doyle Smith og Tommy Davidson i flere studioer rundt om i New York, i tillegg til i Jonathan Rado (Foxygen) sitt hjemmestudio i Los Angeles. Albumet gjestes også av Rachel Goswell fra Slowdive.


Konserten har blitt flyttet fra Dattera Til Hagen Til Blå.

ANNONCE