Nyhet

Perfect Sounds Forever med siste navn på plass

Konsertserien i Bergen er snart klar i sin tredje utgave. Sjekk hvem som spiller her.

Konsertserien Perfect Sounds Forever har stått for noen imponerende artistbookinger i byen mellom de syv fjell de siste årene, og nå er det ikke lenge igjen til årets utgave går av stabelen på Hulen og Landmark.

I dag ble det klart at det danske drømmepop-bandet Ice Cream Cathedral skal stå for avslutningen av årets konsertserie på Landmark 7. september. Trioen fra København spilte blant annet under Roskildefestivalens oppvarmingsdager, og leverte i den anledning en finfin konsert på Pavillion jr.-scenen. Den danske GAFFA-redaktøren Ole Rosenstand Svidt var til stede på konserten, og sammenlignet Ice Cram Cathedral med band som My Bloody Valentine og Slowdive:

Anders Bachs tunge trommestil – delvis på elektroniske trommer – sørget for at det ganske store og tilfredse publikum ikke ble lullet helt i søvn av de ettertenksomme og behagelige tonene, da flere låter ble avslluttet med tilløp til trommesoloer, tilsatt litt gitarstøy. I og med at Ice Cream Cathedral skriver meget bra låter – noe som også gjaldt for et helt nytt nummer vi fikk høre – ble det alt i alt en utmerket konsert, mente Rosenstand Svidt.


Les hele anmeldelsen fra Roskilde her.

I tillegg til Ice Cream Cathedral, får publikum i Bergen også mulighet til å oppleve Beach Fossils, Ringo Deathstarr, Daughter, Mariam The Believer, Jens Lekman og House By The Lake i dagene 4. - 7. september.

Mer informasjon om konsertserien finner du på Perfect Sounds Forever sine nettsider.


ANNONCE