Nyhet

Popstjernene hyller Erna Solberg

Den norske statsministeren er en populær dame på G20-toppmøtet.

Den norske statsministeren er en populær dame på G20-toppmøtet.

Tidligere denne uka delte den norske statsministeren Erna Solberg scenen med Shakira og Coldplay under en veldedighetskonsert i Hamburg i forbindelse med G20-møtet.

LES OGSÅ: Solberg delte scene med Shakira og Coldplay.


Nå har både den britiske popstjernen Ellie Goulding (bildet) og Shakira hyllet den norske statsministeren overfor sine henholdsvis 14 og 40 millioner følgere på bildedelingstjenesten Instagram. Det skriver VG søndag morgen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

 

So good talking to @erna_solberg at #globalcitizen #globalgoals #sustainabledevelopment #femalebosses


A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on

Ellie Goulding, som tidligere i sommer imponerte under sin headlinerkonsert på regntunge Bergenfest, holder det kort i bildeteksten, mens Shakira har skrevet en lang tekst om den norske statsministerens bidrag til investeringer i det internasjonale utdanningsfondet.


Artikkelen fortsetter under bildet.

Solberg la ifølge NTB vekt på ungdom og utdanning da hun holdt sin appell på veldedighetskonserten Global Citizen Festival torsdag kveld.

— Vi må investere i ungdom verden over. Alle barn og unge har rett til gratis utdanning og god utdanning, sa statsministeren.


LES OGSÅ: Erna Solberg om sin største jazzopplevelse.

Fra scenen i Hamburg kunngjorde hun også at Norge vil gi ytterligere 85 millioner dollar, over 700 millioner kroner, i bistand til kvinners og jenters helse.

ANNONCE