Nyhet

Madonna vil stanse auksjon av brev fra hiphop-kjæreste

Madonna har bedt en dommer stanse en auksjon av gjenstander som har tilhørt popdronningen, blant annet et brev fra den tidligere kjæresten Tupac Shakur.

Madonna har bedt en dommer stanse en auksjon av gjenstander som har tilhørt popdronningen, blant annet et brev fra den tidligere kjæresten Tupac Shakur.

I en uttalelse skriver Madonna at auksjonen hos auksjonshuset Gotta Have Rock and Roll denne uka bryter anstendighetens grenser og at hun er i sjokk etter at hun leste om den i mediene.

LES OGSÅ: Apple lager film om Kygo.


Mer enn 100 av Madonnas personlige eiendeler skal auksjoneres bort, og det er ventet at brevet fra rapperlegenden Tupac Shakur, som også er kjent som 2Pac, vil gå for så mye som 400.000 dollar.

I brevet fra 1995 anklager Shakur, som ble skutt og drept året etter, Madonna for å ha såret ham ved å kommentere forholdet deres offentlig, og at hans hiphop-status kunne forvitre dersom det ble offentlig kjent at han datet en hvit stjerne.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Flere gjenstander skal etter planen auksjoneres bort


Andre gjenstander som etter planen skal under hammeren, er et overraskende åpent brev til en annen tidligere flamme, skuespilleren John Enos, i tillegg til kassettopptak med tidligere ikke utgitt materiale og en hårbørste Madonna frykter kan inneholde hår med hennes DNA.


LES OGSÅ: Derfor dropper de største artistene Norge.

— Det er opprørende og svært krenkende at mitt DNA kan bli auksjonert bort til allmennheten, skriver Madonna i uttalelsen.

(©NTB)


ANNONCE