Nyhet

Beyoncé godkjente alle låtene på Jay Z sitt nye album

«I always call Bey our de facto A&R», sier produsenten i nytt intervju med New York Times.

«I always call Bey our de facto A&R», sier produsenten i nytt intervju med New York Times.

Fredag slapp Jay Z sitt 13. studioalbum 4:44 - hans første fullengder siden Magna Carta Holy Grail fra 2013.

Mye har vært skrevet om tekstene på det Tidal-eksklusive albumet denne helgen, rundt rapperens åpenhet om ekteskapelige problemer og utroskap og forholdet til Kanye West. Albumet har også et eget vers som omhandler spillet om rettighetene til Prince-katalogen etter at den ikoniske artisten gikk bort i fjor vår.


LES OGSÅ: Selger Daft Punks trommemaskin.

I et nytt intervju med New York Times sier produsenten No I.D. at Beyoncé har godkjent alle låtene på det nye albumet.

— I always call Bey our de facto A&R (artists and repertoire, red.anm). Hver låt må gjennom hennes ører. Hun var mye med og spilte en stor rolle med å hjelpe oss å komme over hindringer på forskjellige innspillinger. Hun er et geni når det kommer til sånt, sier produsenten blant annet i intervjuet.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Mange har omtalt albumet som et direkte tilsvar til Beyoncés 2016-album Lemonade, som ble anmeldt til fem stjerner her i GAFFA. I intervjuet sier produsenten likevel at han og Jay Z aldri snakket om Beyoncé-albumet direkte under arbeidet med 4:44.


— Mest fordi at om han snakker om seg selv, så kommer det til å komme frem til det uansett. Men det er en forskjell mellom å snakke om det som et tilsvar eller for å få frem sannheten. Sannheten må forklare hvorfor du er som du er, hvorfor du gjorde det du gjorde. Vi vet hva som skjedde. We got it. Men hva var omstendighetene som ledet til dette, og hva føler du rundt det, spør produsenten videre i intervjuet.

LES OGSÅ: Kanye West trekker seg ut av Tidal - truer med søksmål.

Det nye albumet til Jay Z er tilgjengelig eksklusivt gjennom strømmetjenesten Tidal.


ANNONCE