Nyhet

Videopremiere: JCY - Wasting Your Time (feat. Alida)

Leken og dansbar pop, som skapt for dansegulv i New York, Paris, Las Vegas, Berlin og Los Angeles - også Oslo da.

Trioen JCY består av hitprodusenten og superbakmannen RykkinnFella (Alexander Austheim), som blant annet har jobbet med Karpe Diem, Isac Elliot, Bearson og Fatin, samt de to klubb-gründerne og DJ'ene Chris Stallion (Chris Welsh) og Patski Love (Patrick Hauge), som står bak konseptet Club Juicy.

Klubbkonseptet har de siste årene fylt dansegulv i New York, Paris, Las Vegas, Berlin og Los Angeles, i tillegg til Oslo, og listen av undergrunnshipstere og verdensstjerner som har gjestet Juicy inkluderer Major Lazer, Snoop Dogg, Lil Jon, Calvin Harris, DJ Mustard og Steve Aoki.

Singelen Wasting Your Time, som ble sluppet fredag i forrige uke med Alida som gjestevokalist, har allerede har gjort seg bemerket på Spotifys internasjonale lister.


Og denne uka følger trioen opp musikkvideoen, som har eksklusiv premiere her på GAFFA.no.

Wasting Your Time ble til, der alle låtene våre (så langt) har blitt til; RykkinnFella sitt studio hos Eccentric Music her i Oslo. Da vi spilte opp tracket til Wasting Your Time tente Alida fullt, og en time senere hadde Alida skrevet og spilt inn to vers og masse koringer. Etter vi hadde gjort klar demoen skjønte vi fort at ingen andre kunne synge denne med samme vibe som da vi skrev den. Samarbeidet med Alida var fantastisk. Det å jobbe sammen med en artist som er så kjapp men samtidig leverer så bra er sjeldent og det er slik det beste låtene også blir til spør du oss. Alida har et tøft uttrykk i vokalen og skriver edgy top-lines, perfekt for JCY, skriver trioen i en felles uttalelse til GAFFA.

Musikkvideoen til Wasting Your Time er regissert av Frederic Esnault (Madcon, Snoop Dogg, Warren G, Vinni, Broiler, CLMD++) og filmet på en rekke lokasjoner i Oslo. I tillegg er det klippet inn bilder fra showet JCY gjorde sammen med The Chainsmokers i Oslo for noen måneder siden.


— I droppet har vi med klipp fra giggen vi gjorde sammen med The Chainsmokers på Sentrum Scene. Det var vill energi fra publikum, som gjorde at vi ga 110% av oss selv. Dette kommer ganske tydelig frem i musikkvideoen, avslutter trioen.

Her kan du se den nye musikkvideoen til JCY:


ANNONCE